Szia, Mariann vagyok!

Szeretnék segíteni, hogy megtaláld az ideális ügyfeled, jól használd az online és offline folyamatokat az üzletedben, urald az adminisztrációt, kezeld a technikát, és olyan vállalkozást és életet építs, amilyet szeretsz!

Érdekel

Miért a Sikerrendszerek?

Hiszem, hogy a vállalkozás, a vállalkozói lét szórakoztató lehet … nem pedig kimerítő állandó pörgés és aggodalom.

Célom az online és offline vállalkozások üzleti folyamatainak kidolgozása és fejlesztése, a káoszmentesítés, rendteremtés – ezáltal egy kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb vállalkozói réteg létrejöttében való közreműködés.

A legfontosabb információk rólam:

1. Néhány év hivatali munka után immár több, mint 20 éve vállalkozó vagyok, ismerem a vállalkozók problémáit;

2. Gyakorlati tapasztalataimat támogatja igazgatás-szervező, vállalkozás-szervező és marketing szakközgazdász, illetve jogász végzettségem is, így képes vagyok az üzleti élet valamennyi kihívását átlátni és kezelni;

3. Sikeres offline vállalkozásként ügyvédi praxist működtettem, majd egy merész váltással hobbimból a nulláról online vállalkozást indítottam;

4. Két év alatt két szakkönyvet írtam két témában, melyek eddig több, mint 1200 példányban keltek el;

5. Terveztem egy élettervező határidőnaplót, a Special Plannert, mely a közkedvelt Filofax mappákban használható;

6. Az Életmód-navigátor weboldalon az indulása utáni első 6 hónapban több, mint 5000 aktív feliratkozót értem el, melyet a következő fél évben megdupláztam;

7. A weboldalon kidolgoztam az online automatikus értékesítési folyamatokat, melyek minden hónapban külön munka nélkül bevételt termelnek;

8. Egy év alatt három online tanfolyamot készítettem, melyek tanulói létszáma mára meghaladja a 200 főt;

9. Az online vállalkozásom bevételét évről évre megkétszerezem;

10. Az Életmód-navigátoron kívül mára “több lábat is növesztettem” az online üzletben;

11. Folyamatosan tanulok, hogy tudásomat még jobban elmélyítsem;

Különleges képességeim

– A rend és a fegyelem megtestesítője vagyok;

– Mindig megtalálom a célhoz a legtisztább, leglogikusabb, leghatékonyabb egyenes utat;

– Mélységében kivesézek mindent, hogy megtaláljam a legátgondoltabb eredményt;

– Ösztönösen kiszúrom a problémákat, és szentül hiszem, hogy mindenre van megoldás;

– A munkamorálom megkérdőjelezhetetlen: addig nem nyugszom, amíg el nem végzem a feladataimat;

– Képes vagyok másokat is határozottan motiválni;

Módszereim

– Olyan rutinokat, struktúrákat keresek és dolgozok ki, amelyek logikusak, átláthatóak, egyszerűek, de hatékonyak – ezek biztonságot és kiszámíthatóságot adnak a vállalkozásokban és az életben is;

– Rendet teremtek, a legátgondoltabb eredményt adom minden problémára, adatokat elemzek, és megtalálom az összefüggéseket közöttük, valós megoldásokat dolgozok ki;

– Szeretem meg is csinálni a dolgokat, addig nem nyugszik a lelkiismeretem, amíg el nem végzem a feladatot;

– Folyamatos késztetésem van a tanulásra, gyorsan “felveszem a fonalat”, a kihívások felvillanyoznak;

– Megbízható, lelkiismeretes, önálló, felelősségteljes, pontos és gyors vagyok.

– A kilátástalannak tűnő dolgokat is meg tudom javítani, mert akkor élek igazán, ha valamit működőképessé teszek.

Készen állsz, hogy búcsút mondj a káosznak, és kitartóan építs egy olyan vállalkozást, amilyet szeretsz?

Készen állok, szeretnék egy sikerrendszert!

sikerrendszerek.hu

Minőségi megoldások vállalkozásod problémáira.

Sikerrendszerek
építése

Stratégia, rendszerek, folyamatok, struktúra

Bővebben

Segítség a napi munkavégzésben

Szervezés, háttérmunka, ötletek, motiváció, fókusz

Bővebben

“Nemszeretem feladatok” átvállalása

Jogszabályok, szerződések, adminisztráció, ügyintézés

Bővebben

Annyi mindent tudsz, csak meg kellene csinálnod….

Vállalkozóként annyi mindenhez értened kellene. Sőt. Annyi mindent tudsz máris. Van benned spiritusz, hiszel magadban, és az álmaidban, hiszen éppen ezért vagy vállalkozó! Mégis. Gyakran érzed úgy, hogy te nem ezt akartad. Néha nem is tudod, honnan veszed az erőt, hogy nap, nap után tedd, amit tenned kell. Régóta tudod már, hogy fejlődnöd, olyasmit is tanulnod kell, ami köszönőviszonyban sincs azzal, amit valójában csinálni szeretnél. Tudod már, hogy nem elég a “nagy miért”-ed, nem elég a szaktudásod, az elhivatottságod.

Tanulsz, képzésekre jársz. Megérted és elfogadod az üzleti guruk üzenetét. Elméletben minden olyan egyszerű. Olyan könnyűnek tűnik az avatarod megrajzolása, a csalik létrehozása, a feliratkozók gyűjtése, az üzleted népszerűsítése, a termékpiramisod létrehozása, a kampányaid lebonyolítása, a passzív jövedelmi rendszered kiépítése. Olyan világos, hogy “csak” fel kell építened az üzleti modelled, meg kell tervezned a céged működési folyamatait, meg kell valósítanod néhány nagyszerű projektet, egyensúlyban kell tartanod a pénzügyeket, folyamatosan növelned kell az értékesítéseid, és szuper kis csapatot kell összehoznod, amit biztos kezű és motiváló vezetőként kell támogatnod.

Csupán akkor szembesülsz a feladat lehetetlenségével, amikor megpróbálod megvalósítani mindezt. Akkor érted meg, hogy nem is biztos, hogy átlátod az összes teendőt, amit el kellene végezned. Akkor ismered fel, hogy még mindig annyi mindenhez értened kellene. Akkor veszed tudomásul, hogy nincs mindenre kapacitásod, sőt, nincs is mindenhez kedved. A kezdeti lelkesedésből végül frusztráló, nyögve-nyelős, kétes eredményeket hozó kötelességteljesítés lesz.

Ne add fel álmaidat! Már nem vagy egyedül! A megvalósítás többé nem akadály!

Én is szeretnék egy sikerrendszert!

Mit mond, akivel már dolgoztam együtt?

Mariannal álom dolgozni, nálam ő a kedvenc ügyfél 🙂 Folyamatosan több párhuzamos projekten dolgozunk közösen, és nála soha nem kell azon gondolkoznom, hogy “éppen mivel hogy is állunk?”. Miért? Mert mindenre van egy táblázata / feladatlistája, amibe belenézhetek, vagy egy leírás, de ha ritka esetben mégsem, akkor bármikor megkérdezem, ő mindig képben van. Olyan rendszer van az agyában, mint a táblázataiban, én tuti tizedannyi tevékenységet nem tudnék káosz nélkül lebonyolítani… és a nagy rendszerezettség ellenére sem begyöpösödött, hanem rugalmas és együttműködő – szóval jó fej, ami szintén nem árt a közös munka során:)
Mindenképp ajánlom Mariannt, naponta élvezem ezt a rendszerezős szuperképességét, a Te cégedet is tuti segít gatyába rázni. 🙂

Molnár Alexandra, szabadvallalkozo.hu

Az emberek gyakorta okosabbak más dolgában. Tanácsot tudnak adni, hogy mit és hogyan kéne, hogy az hatékony legyen, de a saját ügyeikben már nem annyira ügyesek vagy éppen sokkal lazábban kezelik. Ez nálam is sok esetben így van, neked is ismerős a helyzet?

Mariannál az ő kivitelezőjeként sikerült megtapasztalnom, hogy van kivétel. Van olyan személy, aki a saját terveibe, karrierjébe és vállalkozásába olyan profi rendszert visz, hogy igazi öröm vele dolgozni. Pedig ezek “csak” a saját rendszerei, amiben nem feltétlenül szükséges annyira precíznek lenni vagy olykor lehetne kicsit engedni.

El tudom képzelni (vagy talán már nem is 🙂 ), hogy mindezt a rendezettséget, folyamatos naprakészséget és a zsigerből jövő precizitást ha valaki másnak csinálja, akkor az illető mekkora szintugrásokat érhet el a vállalkozásában és az életében.

Mindenképp ajánlom Mariannt, ha sikeresebbé akarod tenni a cégedet és ha szeretnél egy jobb és hatékonyabb rendszert vinni a mindennapjaidba.

Sajti Károly, jobbkezem.hu
Én is szeretnék egy sikerrendszert!

Kitől tanulok?

Felvillanyoz a tanulás, ezért folyamatosan képzem magam – hiszen rengeteg izgalmas terület vár arra, hogy felfedezzem. Szeretem azonban meg is csinálni a dolgokat, állandó késztetésem van arra, hogy előrébb lendüljek. Csak néhányan, akik csillapítják a tudásszomjam:

Írj nekem itt!

Szenvedélyesen segítelek álmaid megvalósításában! A vágyaid és a családod megéri!

Nos, mire vársz még? Itt az ideje, hogy elkezdj építeni egy olyan üzletet, és egy olyan életet amelyet szeretsz!

Igen, szeretném megvalósítani az álmaimat!